Nu har vi BH:ar från Röhnisch

Nu har bloggen spårat ur

Den här informationen trodde du aldrig att du skulle få höra från mig.

•    Medelstora bröst rör sig 12 cm upp och ned under träning
•    En sport-BH reducerar bröstets rörelse 85% mer än en vanlig BH.
•    Bröstet har ingen naturlig stabilisering förutom skinnet

 

Holly

Sport-bh utan sömmar

Holly Sport-BH är av ett mjukt micro-jersey material som andas och transporterar bort fukt. Behån är utan sömmar för bästa möjliga komfort och har vadderade kupor som är löstagbara och formar bysten. Medium support.

 

Pris: 299:-

 

 

 

Tess

Sport bh med bygelkupa

Tess Sports Bra är av ett mjukt micro jersey material som andas och transporterar bort fukt. Bh:n har mjukt elastiskt band under bysten och brottarrygg för bästa möjliga komfort. Vadderade och följsamma kupor med bygel för stabilitet och känsla. Öppning bak och mesh-detalj för ventilation. Hög support.

 

Pris: 499:-