Dormy - In the bag

Emelie Sundberg

Det är dags att se vad Barkarbys konfektionstjej Emelie Sundberg "spelar" med för klubbor. Nivån på Emelies golf har inte varit jättehög med tanke på hon har plast kvar på 90% av klubborna. När Emelie spelade Ping för några år sedan nötte hon sönder sin "L" wedge som hon trodde var en järn 7a. Som tur är så kan hon väldigt mycket om kläder och vet exakt vad du ska glida upp med på första tee för att kamma hem "Bästa outfit"

Här har ni hennes bag:

Driver: Cobra Fly-Z XL

Fairwaywoods: Cobra Fly-Z XL #3 + #5 + #7

Hybrider: Cobra Fly-Z XL #4 + #5 + #6 + #7

Järn: Fly-Z XL 8-SW

Wedgar: Big Trusty 50 + 60

Som du ser så bildar detta 14 klubbor, men vart är puttern? Vi valde att skippa puttern eftersom slagen förmodligen är förbrukade när hon väl når green och Emelie höll med. Hennes mål är att lägga i en putter i framtiden.