Innan du åker till Los Naranjos

 

För att dina golfutrustning ska få bästa skydd under flyget rekommenderar vi starkt: BagBoy BackboneBag Boy BackBone är ett praktiskt tillbehör som skyddar dina klubbor vid transport. Justerbar höjd för att passa alla bagar och resefodral.

Pris: 399:-

 

 

Under resan brukar det tyvärr försvinna en hel del bollar. Som tur är har vi flera bra erbjudanden på bra bollar till bra priser.

Exempelvis: 

Srixon Z-Star har vidareutvecklad SpinSkin teknologi för ännu mer spinn i närspelet och en mjukare känsla. Nyutvecklat dimplesystem för en ännu bättre flykt på de långa slagen. Väldigt mycket boll för pengarna. Är motsvarigheten till Titleist Pro V1. Den här är populär på touren.

Pris: 349:-

 

Callaway SR2 är en tourboll som är optimerad för spelare med svinhastigheter mellan 90 och 105 mph. SR2 har optimerad HEX-aerodynamik för att passa spelare som har svinghastigheter mellan 90 och 105 mph. Dimplemönstret minskar luftmotståndet vid höga hastigheter och ger bättre lyft vid låga hastigheter och skapar lång, stabil och penetrerande bollflykt. Skalet i urethane är väldigt mjukt och levererar mjuk känsla och spinn även vid korta slag runt green. Skulle jag jämföra bollen med en godis skulle det bli en gott och blandat påse.

Pris: 299:-

 

Srixon Soft Feel har en mjuk kärna och vidareutvecklad aerodynamik ger en förlåtande distansboll med bra längdegenskaper, reducerad sidskruv och en härligt mjuk känsla på alla slag från tee till green. Ett utmärkt val för lägre svinghastigheter. Finns även som damboll!

Pris: 199:-

 

Med flera varv bokade kan det vara bra att ha med sig tillräckligt med hanskar. Hanskarna slits som tusan om det ska spelas som bara den. Som tur är kör vi fortfarande "Köp 3, betala för 2" på samtliga hanskarna. Då kan det vara bra att ha med en regnhandske (om det tråkiga skulle inträffa) en allvädershandske (för vanliga rundorna och rangen) och en skinnhandske för att lyxa till det när du leder inför sista varvet mot polarna.

Glöm inte kepsen! Jag vet inte hur många gånger som jag/andra är tvungna att gå in i shopen och köpa kepsen som vi glömde packa ner.

 

Avslutande tips:

  • Ta något mjukt som är i den större storleken som exempelvis en handduk, regnjacka eller tröja och snurra runt några klubbor på toppen. Det gör att klubborna inte slår mot varandra lika lätt och risken att hämta ut avbrutna klubbor vid specialbagaget minskar.
  • I de flesta fall bryr de sig inte om vikten när det kommer till golfbagen men tänk på att packa vissa saker i resefodralet för att få med dig så mycket som möjligt.
  • Ta med trådlösa högtalaren och kortleken. Det kommer alltid till användning.