Under Armour skorna is in the varuhus!

Äntligen!

För två år sen var det många som undrade om vi skulle ta in Under Armour kläder vilket vi lyckligtvis redan hade plan på att göra. Förra året började frågorna gällande Under Armour skorna strömma in och jag kan härmed meddela att skorna nu finns i butik! Weeehooo!

Vi kommer att ha tre herr modeller och en dam modell. Den modell som efterfrågas och skrivs mest om är skon som Jordan Spieth spelar med och självklart har även den kommit in.

Tour Spieth ONE

spieth.png

Den här skon klarar alla tester och håller en extremt hög nivå gällande prestanda och komfort. Skon ger en enorm stabilitet i hälen på grund av deras "Carbon Counterlock" som verkligen ger dig en "låst" känsla. Den nya Spieth One skon är tillverkad i mirco fiber. Skon har CHAMP Zarma Tour spikar med Slim-Lok-systemet som du hittar på de bästa golfskorna på marknaden. Spikarna ger extremt bra fäste. Skon är självklart vattentät. Skon har fått väldigt bra kritik och flera är imponerade över hur UA har lyckats ta fram en så pass bra sko så snabbt. Men om det är något företag som kan sina grejer så är det Under Armour. Jag fick se skon för första gången på mässan och passade även på att prova och gå runt lite med den. Vattentäthetsgaranti 1 år

Färg: Vit/Grå/Röd
Pris: 2499:-

Tour Tips

tips.png

Tour Tips har en ovandel tillverkad i Clarino® läder för bästa känsla och hållbarhet. Yttersula i TPU och gjuten EVA mittsula i framfoten ger ökad komfort. Storm® Waterproof membran för bästa fotklimat . Skon har Rotational Resistance-spikar som motverkar att foten roterar genom svingen. Vattentäthetsgaranti 1 år.

Färger: Vit
Pris: 2299:-

Tempo Hybrid Herr

Tempo Hybrid har en ovandel som är tillverkad i läder som ger mycket bra passform och komfort. Innersulan har Chrarged Cushoning teknologin som ger optimal stötdämpning och komfort. Yttersulan är tillverkad i gummi med strategiskt placerade dobbar och ribbor som ger mycket bra grepp. Vattentäthetsgaranti 1 år

Färger: Vit och Svart
Pris: 1899:-

Tempo Sport Dam

Tempo Sport är en sportig sko där framfoten är i Mesh-material. Yttersula i TPU och gjuten EVA mittsula i framfoten ger ökad komfort. Skon har Storm® Waterproof membran för bästa fotklimat. Rotational Resistance-spikar som motverkar att foten roterar genom svingen.
Vattentäthetsgaranti 1 år

Färg: Vit/Svart
Pris: 1899:-