Dagens lucka: Puttmatta

Jag skrev detta inlägg för två månander sedan men med tanke på att vi just idag har kanon erbjudande på puttmattan så måste jag publicera det igen.

Hazard Putting Mat är puttmatta med bollretur och två hinder intill hålet för att göra dig extra fokuserad när du tränar. Puttmattan är av filt. 

Mått: Bredd 34 cm och längd 200 cm. 

Hazard Putting Mat

Hazard Putting Mat

Pris: 249:-

 

 

Postiva

1) Det är enda gången på året då jag enbart tränar puttning. Tar hinken på rangen slut snabbare än väntat finns det tid för några puttar, annars direkt till 1:a tee.

2) Det är den enda tiden på året då puttmattan får vistas i hemmet. Vissa ser inte det eleganta med att ha en stor grön puttmatta i vardagsrummet. Sen när SMHI visar att värmen är på väg är det bara att börja vika ihop den.

3) Det känns faktiskt mycket bättre när första puttarna slås utomhus om puttmattan har gått varm under vintern.

 

Negativa

1) Nu är det den perfekta tiden på året att testa igenom de putters man har. Idén är "som vanligt" att hitta sin favorit och sen hålla sig till den. Dock uppstår det problem när jag får för mig att prova ett nytt grepp, annan bollplacering eller uppställning. Då måste jag testa igenom alla igen....

2) Att slå några puttar framför golfen på söndagskvällar är riktigt fint de. Dock inte lika fint när jag får för mig att prova varje tourspelares uppställning och stroke. Sen undrar jag varför jag aldrig hittar puttningen....

3) Efter några tusen puttar brukar jag som vanligt tröttna och gör samma misstag som alla andra år. Jag får för mig att chippa...

 

Vi kommer lagerhålla en puttmatta i år och det är denna: