Vilket resefodral ska få flyga?

Nu åker vi!

Efterfrågan på resefodral är igång för fullt. Många har olika krav på vad resefodralet ska uppfylla. Därför kommer en sammanställning om våra resefodral och förhoppningsvis hittar du det resefodral som uppfyller dina önskade krav.

 

Dormy Resefodral lite Svart/Vit

dormyrese1.jpg

Dormy Lite är ett smidigt resefodral för bärbag eller mindre vagnbag. Tillverkat i slitstark nylon med vaddering på insidan. Fodralet är försett med hjul och skofack. 

Vikt 2,5 kg

Mått: Höjd 130 cm, Djup c:a 24 cm, Bredd 27 cm.

Pris för dig som är Dormy bonusmedlem är 599:-

 

Dormy Resefodral H20 Svart/Röd

Dormy H2O är ett resefodral för den lite större golfbagen, tillverkat i ett vattentätt yttermaterial med vaddering på insidan. Fodralet är försett med hjul och skofack.

Vikt 3 kg

Mått: Höjd 130 cm, Djup c:a 30 cm, Bredd c:a 35 cm.

Pris för dig som är Dormy bonusmedlem är 799:-

 

Bagboy Resefodral

 

Resefodral med en patenterad hård topp för maximalt skydd av klubborna. Inlines-hjul och extra fack för kläder och skor. Fodralet rymmer en 10 tum vagnbag och en driver som är upp till 48 tum lång. Det har flera bra handtag som underlättar vid lyft. Den mjuka delen viks in i den hårda toppen för att göra fodralet så litet som möjligt när det inte används. Vikt 3,7 kg

Mått: Ca 135 cm lång, 33 cm bred, 27 cm djup

Vikt: 4.3kg

Pris: 1199:-

 

För att dina golfutrustning ska få bästa skydd under flyget rekommenderar vi starkt: BagBoy BackboneBag Boy BackBone är ett praktiskt tillbehör som skyddar dina klubbor vid transport. Justerbar höjd för att passa alla bagar och resefodral. Pris: 399:-