Visst du att?

Dessa rykten....

                                                           "Vad ska jag välja?"

                                                           "Vad ska jag välja?"

Det svämmas över med rykten gällande Nikes tourspelare och deras framtida klubbyten. När det gäller Tiger har det gått från att köpa hela Taylor Made till att spela Miura järn. Enligt det senaste ryktet ska Tiger lira med Taylor Made driver, Mizuno järn och Bridgestone boll. När det gäller Rory har jag fått höra att han inte tänker skriva kontrakt med något märke nästa år (inte för att han behöver pengarna) Enligt rykten ska han spela med de klubbor han tycker är skönast och känna och klämma lite bland de olika märkena.

Men om vi stoppar ryktena åt sidan och ger oss på en gissning på vad vi kommer att få se i bagarna så gissar jag på följande:

Tiger Woods

Här tror jag på något riktigt cleant och bladigt från Mizuno/Titleist/Miura. Bladen kommer förmodligen vara lika stora som en boll och vara lika vassa som min kökskniv. När det gäller driver och fairwaywoods hoppas jag på Titleist. Kommer ni ihåg från back in the days när han lirade med Titleist 975D drivern tillsammans med gamla Titleist PT spoonen? Båda hade Dynamic Gold X-100 och hela alltet var bara häftigt. En limmad 917D3 driver och 917F3 spoon tillsammans med några rostiga Vokey wedgar skulle vara drömmen. Sen toppas det med hans gamla Scotty Cameron Newport.

 

Och så kommer Fluffy tillbaka!

Rory McIlory

Jag tror Rory kommer behålla sina järn och fairwaywoods. Han kommer stoppa i en Titleist 917D2 driver och Vokey wedgar tillsammans med hans nyköpta Scotty Cameron putter. Blad som blad tror jag han resonerar. Jag tror även att vi kommer att skymta en Titleist Pro V1X komma flygandes.

 

Brooks Koepka och Tony Finau

Här tror jag det blir Callaway för hela slanten. Callaway snor alla som slår långt. De passar pefekt in på deras team med Gary Woodland, Henrik Stenson, Nicolas Colsaerts och Thomas Pieters.

 

Paul Casey

Casey är lite hemlig och pillemarisk av sig. Här kan det sluta med PXG. Jag är rädd för att de flesta kommer att landa där. Men jag hoppas verkligen att det inte blir så. Det vore så himla tråkigt...

 

Vad som blir verklighet återstår att se.