Grand Opening 25e november!

Örebro + Arninge = Sant

Äntligen får jag berätta att vi öppnar två nya varuhus! Den 25/11 öppnar vi butiker i Arninge och Örebro.

Örebro (Adolfsberg)

Butiken och huvudkontoret har legat i Marieberg, Örebro sen år 2000. Under dessa år har Dormy växt som bara den i både antal varuhus och personal. Med tanke på att butiken har varit med ett tag och vi på kontoret har suttit i varandras knän på slutet så var det dags. Nya huvudkontoret tillsammans med butiken har nu flyttat till Adolfsberg (bakom Porsche Center) som ligger ca 1 km ifrån Marieberg. Vi har suttit på nya huvudkontoret ett tag nu och äntligen ska butiken öppna!

Salamandervägen 29, Adolfsberg

Salamandervägen 29, Adolfsberg


Stockholm (Arninge)

Dormy finns redan i Barkarby och Kungens Kurva och kommer nu även finnas i Arninge. Arninge är ett område som vi länge ha varit intresserad av och äntligen har vi hittat en grym lokal för att slå upp portarna.

Leverantörsvägen 7

Leverantörsvägen 7

Vem vet, det kanske blir några fina erbjudanden inför öppningarna?