Danmark vinner ISPS Handa World Cup

Velspillet Thorbjørn og Sören

Grabbarna grus ledde med fyra slag inför sista varvet men efter 9 hål hade USA och China knappat in. När de slog ut på 10an ledde Danmark bara med ett slag, och då kom spurten.

Efter sex hål och birdie på fem av dem var saken klar, och med ytterligare en birdie på 18e vann de till slut med fyra slag. På 10an såg det ut som att de snackade med varandra och sa något i stil med "Ska vi växla upp och sticka iväg?"

Inte nog med att de fick en pokal som var större än Lingmerth, de får dela på en check på 2, 560 000 dollar också.

På tal om Lingmerth så spelade han och Alex Noren riktigt fin golf under finalvarvet och klättrade som bara den i resultatlistan. Med 62 slag och dagens bästa score tog de dem till ensam 5e plats vilket var riktigt roligt!

Fina ord från Kjeldsen:

"When you've got a guy like this on the back nine on Sunday, it's like you feel you want to die for the guy. It's different and that's been really interesting to feel this.

"I sort of get the sense why teams get so together when they play well. I've never really experienced that before this week. I really enjoyed that and that team feeling is amazing. We obviously don't get that very often"