På Torsdag gör Tiger comeback med lite nytt i magen och bagen

Det är inte bara utrustningen som har uppdaterats

I maj månad signade Tiger kontrakt med ett annat företag som satsar på samma typ av dryck som Monster Enery och Red Bull, nämligen MusclePharm. Men efter att företaget blev stämt på 65 miljoner dollar så avslutade de samarbetet med Tiger och köpte loss honom för 2.5 miljoner dollar. Men som tur är behöver inte Tiger vara dryck-lös längre tack vare Monster Energy.

På torsdag gör Tiger Woods äntligen comeback och enligt ESPN har Woods en nydryck-sponsor på bagen - Monster Energy. Än så länge är det bara Red Bull som ligger före i marknadsandelar. Förhoppningsvis kommer loggan på Tigers bag bidra till försäljningen och förhoppningsvis slippa stämning.

Inte nog med att Tiger kommer vara speedad efter all monsterdryck, han kommer även starta med lite nytt i bagen.

Inför Hero World Challenge startar Tiger med en Bridgestone boll (330S) och säger att han äntligen kan forma bollen som han vill kan slå det slag han vill på beställning. Tiger använde Bridgestone bollen i helgen när han höll klinik och kände att han kunde göra vad han ville med bollen.

Som många vet så testade Tiger fairwaywoods från Taylor Made för två veckor sedan och nu säger ryktena att han även kommer ha drivern i Taylor Made.

Hans Nike putter är putsveck och äntligen kommer vi få se Scotty Cameron i hans händer. Som det SKA vara.

Så enligt ryktena startar Tiger med Taylor Made woods, hans gamla VR Blades, Nike wedgar, Scotty putter och Bridgestone boll tillsammans med en ny dryck i handen.