Det kan avgöras redan i helgen

Han har gjort det förr, han kommer göra det igen
                                                          Kom då Willett, kom då!

                                                          Kom då Willett, kom då!

Det är två tävlingar kvar i Race to Dubai och Henrik Stenson är i ledning före engelsmannen Danny Willett. Den näst sista tävlingen går nu i helgen och är den välkända Nedbank Challenge Hosted by Gary Player som både Stenson och Willett har vunnit förut. Men Henrik kan avgöra hela alltet redan i helgen. Skulle Henrik vinna och Willett sluta sämre än tvåa är saken klar.

Willet sa i en intervju att han inte vill spela golf just nu. Nog för att han inte har spelat på samma nivå som han gjorde under The Masters, men så dåligt tycker jag inte att han har spelat. Sen att han inte har en chans mot Stenson är en annan sak, men det har typ ingen (förutom Norén)

Willett har på 20 tävlingar spelat in ca 32 miljoner vilket motsvarar lite drygt 1,6 miljoner per tävling. Sluta häng läpp Danny.

Men samtidigt kliver Stenson in med det här:

Med tanke på att majoriteten av hans starter har varit innanför topp 10 så finns chansen att Henrik och hans diablo kammar hem det här. Med lite tur får Willett spela inspelsvarvet med Henrik för närmare än så kommer han inte.

willet.jpg