"Klart man ska byta klubbor om det har kommit nya modeller"

Tjena Fritte!

Spelar idag med ett sett med Callaway X-hot pro 4-P Project X 6.0 och älskar verkligen klubborna. Men som vanligt är det alltid roligt att prova något annat eller bara köpa något nytt, så är ute efter något liknande järnsett egentligen fast då kanske med 3-P. Om jag åker till dormy vilka järn rekommenderar du att man kikar lite på ?! Spelar på 10 hcp så önskar ju några som upplevs lika förlåtande som jag upplever mina nuvarande järn.

 

Svar:

 

Tja!

Skönt att du gillar dina järn och vill fortsätta med den typen av modell med tanke på att jag vill rekommendera dig klubbor i samma kategori som de du har.
Det svåra blir järn 3an eftersom flera modeller erbjuder inte järn 3 längre. Men samtidigt kanske du kan överväga att lägga i en utility eller stronglofta järn 4an?

Det går att göra en "cool" grej om du vill ha in en järn 3a i bagen. Många upplever att längdgapet mellan 3-4-5-6 inte är så många metrar som de egentligen önskar.

Men det finns ett litet knep....

Järn 4: Stronglofta 2 grader
Järn 5: Stronglofta 1 grad
Järn 6: Standard

På så sätt har du "nästan" fått en järn 3a i bagen utan att betala extra pengar och samtidigt ökat gapet mellan klubborna en aningens också för bättre spann.

Boom!

Jag skulle rekommendera dig att kika på dessa modeller:

Srixon Z 765
Callaway Apex CF 16
Mizuno JPX-900 Forged

Hoppas du gillar någon av dessa modeller. De har samma tänk som dina järn och borde passa dig utmärkt.