Lucka 16

Nikon Coolshot 20

Med en enda knapptryckning (som alla andra) visar Nikon COOLSHOT 20 det exakta avståndet till utvalda mål på fairway och till green. Vad händer om det ligger skog i bakgrunden? Aktivera helt enkelt läget för prioritering av närmaste mål. Du får ett tydligt synfält och upp till 500 meter. Avståndsmätningen visas i steg om 1 m. Coolshot 20 har 6 gånger förstoring och flerskiktsbeläggning för en ljus, tydlig bild. Den är till och med bra för personer med glasögon!

Kikaren har en ergonomisk design och väger endast 125 gram. Den är riktigt skön i handen eftersom den är liten och kompakt.

Ordpris: 2499:-

Idag: 1499:-

Coolshot 20 är lite som en Iphone 3, den gör jobbet. Det kanske inte är den bästa kikaren om man är skakig på handen eller spelar i sämre väderförhållanden men för 1499:- är den värd vartenda öre!