Lucka 22

Nike Method Origin B2-01

Nike Method Origin Putter B2-01 är en vacker och precisions-slipad putter vars främsta uppgift är att producera otroligt konsekvent rull och känsla på green. Träffytan är utformad med polylmetal-grooves som som att rullen och känslan blir fantastisk. Puttern är otroligt förlåtande på grund av en integrerad RZN teknik som hjälper till att sätta fin rull och fortsatt bra känsla även vid off-center träffar. Nike Method Origin putterm är utformad för att ge spelare på alla nivåer en kvalitetsprodukt som kommer att fungera mycket väl, runda efter runda. Idag har du chansen att köpa Rorys "gamla" putter för ett väldigt bra pris!

Huvud vikt: 345g
Stroke typ: Lite in to in / Rak-bak-rak-fram
Finns i 34 "och 35"

method1.jpg

Ordinarie pris: 2999:-

Idag: 1199:-

 

 

 

Vi har även gjort ett seriöst produkttest som du hittar här: