Mina bästa julklappstips!

Vilket knivset ska jag välja?

Det svämmar över med julklappstips från alla håll och kanter inför den stora dagen. Det är nästan för mycket tips vilket nästan gör det svårare att veta vad man ska köpa. Hur jobbigt är det inte när man hittar tio olika knivset till samma pris? Så googlar man på "bästa knivset" och hittar dessa tio igen....

Kan någon berätta vilket knivset jag ska köpa??

Därför tänkte jag bjuda på några julklappstips som jag anser är de bästa klapparna för pengarna tillsammans med väldigt hög prestanda.


Wilson Staff D-200 är byggda för medelgolfaren som söker ett förlåtande järnset med mycket bra längd. Klubban har en bred sula vilket ger en låg tyngtpunkt och ett högt MOI vilket gör den så pass förlåtande. Vill du ha en förlåtande klubba som aldrig landar är detta ett set för dig.

HCP: 18-30

5-PW med stålskaft = 2999:- (Ordpris: 4499:-)

5-PW med grafitskaft = 3499:- (Ordpris: 5499:-)


Nike Vapor Fly är designad för spelaren som söker en lättspelad klubba med massor av teknologi och förlåtande egenskaper. Vapor Fly påminner mycket om Wilson D-200 men om något går Vapor Fly lite högre. Vapor Fly är något längre än de flesta modeller vilket passar de den lite längre. Vi har kanonerbjudande på Vapor Fly med grafitskaft som är svårt att slå.

Längd: 185+

HCP: 15-25

5-PW med stålskaft = 3999:- (Ordpris: 5999:-)

5-PW med grafitskaft = 2999:- (Ordpris: 6899:-)


Titleist Pro V1 - Srixon Z-Star - Callaway SR2

Här får du marknadens bästa bollar till riktigt bra pris. Varför skulle man välja någon annan boll än någon av dessa? Slår du något lösare kan SR2 vara att föredra annars är bollarna väldigt lika varandra.

Pro V1: 399:- (Ordpris: 549:-)
Srixon Z-Star: 349:- (Ordpris: 549:-)
Callaway SR2: 299:- (Ordpris: 499:-)


Slår du drivern 170-190 är detta ett fantastiskt val. Drivern finns nämligen bara kvar med seniorskaft. Vapor Fly är en förlåtande driver väldigt bra inställningsmöjligheter. För 1499:- är det The köp of all köps!

Pris: 1499:- (Ordpris: 3299:-)


cellplus.jpg

En gammal goding är tillbaka och står sig lika bra mot vilken driver som helst. Drivern passar dem som önskar en lite lägre bollbana. Med MyFly teknologin kan du enkelt ställa ställa loftet mellan 8 - 11 grader. Här är träffytan stor och bollträffen fantastisk. Drivern kommer med ett Matrix Red Tie regular skaft. Här får du mycket driver för pengarna!

Pris: 1299:- (Ordpris: 3495:-)


ultra.jpg

Cobra Ultra-Light vagnbag har en 14-delad topp med fullängdsdividers. Bagen har en 9" stor topp med integrerat putterfack. Två stora klädfickor, en bollficka och en fleecfodrad ficka för värdesaker. Bagen har två fack för dryck utan dragkjedja och en bottenplatta som är anpassad för vagn.

Vikt: 2,4 kg

Pris: 1199:- (Ordpris: 1699:-)


Nike Engage är en serie wedgar som har olika sulslipningar och loftalternativ så att alla golfare skall hitta sin perfekta wedge. Leading edgen är rakare än tidigare vilket många föredrar. Formen på huvuden är riktigt fint och den matta raw finishen är riktigt nice. Wedgen kommer rosta på sikt, vilket vi gillar skarpt. Nu har du chansen att spela samma wedgar som Rory McIlroy till en väldigt bra peng.

Pris: 699:- (Ordpris: 1399:-)