Veckans fråga

Nu vill jag bli singel igen!

Hej!

Vill ner till singel igen, spelar på hcp 11 idag med Wilson Staff Di11. Slår ca 115 meter med järnsju. Slår på bollen relativt hårt ändå. Tips önskas på järn, fairwaywoods/hybrid och driver. Är tjej och 162 cm kort :)

 

SVAR:

 

Hejsan!

Jag skulle kika på:

Driver: Cobra King F6 / Ping G
Fairwaywood: Ping G / Cobra King F6
Hybrid: Titleist 816 H1 / Ping G
Järn: Ping iE, Callaway Apex CF 16

Du måste ha så pass korta klubbor och mina rekommendationer är även baserade på vad som måste göras med klubborna. Det är aldrig bra att kapa en klubba för mycket med tanke på att den blir väldigt lätt och tappar för mycket svingvikt. Bygget av klubban blir inte helt 100 kan man enkelt säga.

Därför skulle jag hellre satsa på Cobra King F6 drivern eftersom den är kortare än Ping G från start. Men Ping G är väldigt bra, därför fick den vara med :)