Ecco Biom Hybrid 2

eccobiomhybrid2.jpg

Resultatet efter 2500 skannade fötter? Ecco Biom Hybrid 2

 

Ecco har tillverkat golfskor sen 1996 och ”spikeless” skor sen 2010. Företaget lanserade Biom Golf år 2011 som använder företagets Natural Motion Teknik. Det lanserade Biom Hybrid under 2012 och år 2013 med Tour Hybriden. Årets Biom Hybrid 2 är lättare och tunnare än föregångaren Biom Hybrid.

ECCO BIOM Hybrid 2 har en bra balans mellan komfort och lättviktsprestanda, och har egenskaper som:

  • Grym stötdämpning och avancerat stöd via NATURAL MOTION-teknik som speglar fotens anatomiska form
  • Yttersulan E-DTS med gjutna greppdubbar i slittåligt TPU-material som ger hundratals greppvinklar för ett fantastiskt grepp
     
  • ECCO Freedom Fit som kombinerar en bättre passform i hälen med mer utrymme för främre delen av foten så att tårna kan röra sig naturligt

Om vi kikar på skons utsida så har BIOM Hybrid 2 vad Ecco kallar jakläder, vilket är naturligt mjukt, slitstarkt och för undan fukt. Jakläder behandlas med en ”anti – fläck” formel som kallas Hydromax.. ECCO BIOM Hybrid 2 finns i vädertåliga ECCO HYDROMAX och vattentäta GORE-TEX alternativ samt har en extra tunn mellansula. Det här för spelaren närmare marken och ger ökad stabilitet.

                                    Fred Couples njuter

                                    Fred Couples njuter

BIOM Hybrid 2s design bygger på 2500 skannade fötter från idrottare. Med hjälp av alla dessa tester är skon byggd för att erbjuda det bästa stödet för foten. TPU är ett mycket slitstark material som inte bryts ned i vardags-walken som traditionella sulor. Biom Hybrid 2 har också en silikon tryckt innersula för att ge ökad stabilitet genom svingen, samt ECCO Direct Injicera Process (DIP ) som fäster sulan till skorna . De flesta tillverkare använder cement för att fästa sulor till skor. Inte ECCO. 

ECCOs överdel placeras i en form där polyuretan ( PU ) mellansulan skjuts runt i flytande form skapar en kemisk bindning" säger ECCOs Special Sales Director David Helter.

“Inte bara att denna process skapar en okrossbar och vattentät tätning den minskar också den totala vikten av skon. Som ett alternativ till vanliga EVA skum som andra märken använder är PU också mycket flexibelt och motstår nedbrytning för out-of- the-box komfort som varar säsong efter säsong”

Det är ingen hemlighet att ECCOs Hybrid skor har varit först i sin klass gällande komfort sen modellen intog scenen på US Masters 2011 tack vare Fred Couples. Det finns inga nöjdare kunder än Ecco kunder. Du behöver aldrig vara orolig att spikeless skon inte ska ge dig tillräckligt med grepp. Skon är designad för att ge maximalt grepp. Och skulle du fortfarande vara osäker så kan du vara lugn. Ecco har nämligen släppt - Biom Hybrid 2 med vanliga softspikes! 

Om du aldrig har vågat prova en spikeless modell så har tillfället aldrig varit bättre nu när Bio Hybrid 2 har kommit till världen. Speccielt nu när du får 250:- i inbyte för dina gamla skor.