Viktiga uppdateringar inför US Open

 Det är som jag alltid har sagt. Spelar man dåligt ska man göra det med stil.

Callaway har de senaste åren släppt limiterade staffbagar inför varje Major. Bagarna har inte bara varit snygga utan riktigt snygga. Även andra märken släpper limiterade staffbagar ibland men ingen kommer i närheten av Callaways bagar. Inför US Open har Callaways symaskins-team tagit fram en riktigt läcker bag som staffspelarna kommer använda under veckan. Till bagen kommer även tillhörande headcovers. Bagen är designad för att fira US Open och Oakmont Country Club. Siffran 9 ovanför bollfacket visar hur många gånger som Oakmont har varit värd för tävlingen.

Igår meddelade Adidas att Justin Rose har kommit tillbaka. Nej Rose har inte haft Adidas kläder som man kan tro. Karln har faktiskt använt Ashworth de senaste åren. Justin har en lång tid bakom sig som ambassadör för Taylor Made och är för närvarande rankad 10 i världen. Så vi kommer få se Justin med Adidas kläder den här veckan. Mitt bet ligger på Rose.

Ett märke som inte gör mycket väsen av sig är Titleist. Titleist är stilrent och gillar verkligen inte färger. Till och med Titleist spelarna är färglösa. Men efter 187 år av samma träliga svart/vita staffbag med tillhörande headcovers har även Titleist släppt ett limiterat US Open tillbehör i form av ett par blåa/röda headcovers.

På drivern står det siffran ”1” och på fairwaywooden finns en ”stjärna”. Inte nog med att de är rätt fula, de skär sig mot deras svart/vita staffbag. Nu ska jag inte hoppa på Titleist bara för att färgerna är deppiga för Titleist har Scotty Cameron som är allt annat än tråkigt. Där snackar vi häftiga headcovers och färger. Hatten av Scotty, hatten av.

Många har bettat på att Rory kommer bemästra Oakmont bäst. Rory har gått ifrån crosshandgreppet på puttern och är tillbaka till det vanliga traditionella greppet som han hade tidigare. Rory kommer även ha kläder på sig under veckan och kläderna visar upp lite häftigt här: