Nu finns träningskläder från Daily Sports på dormy.se

dailyspor.jpg
Vår filosofi är att göra sportiga men
kvinnliga plagg med en liten extra ”twist”

Daily Sports är ett svenskt modeföretag som designar, producerar och säljer sportkläder för kvinnor över hela världen. Daily Sports grundades 1995 och har idag sitt huvudkontor på Tulegatan 47 i Stockholm. I dagsläget har Daily Sports 20 distributörer som tillsammans säljer deras kollektion i 28 länder. Daily Sports är ett privatägt bolag som leds av VD:n Ulrika Skoghag som har stor erfarenhet av modeindustrin. Faktum är att Ulrika blev nyligen utnämnd till en av nyckelpersonerna i sportindustrin i Sverige.

2013 blev Daily Sports utnämnd till ”Bästa mjukvaruleverantör i Sverige” för tredje året i rad.

- Vi lägger alltid stor vikt vid detaljer, då vår filosofi är att göra sportiga men kvinnliga plagg med en liten extra ”twist". Vi försöker också förmedla vår specifika Daily Sports känsla i våra egna tryckmönster som vi designar ”in-house” inför varje säsong”, säger designerna Pernilla Sandqvist och Carina Pagoldh.

Nu har vi tagit in Daily Sports träningskläder som kommer finnas på dormy.se