Nike Lunar Control 4

Rory har tillsammans med Nike suttit i desingrummet ända sen har skrev på för Nike och varit med och designat nya Lunar Control 4.

"Jag har sett fram emot att bära denna sko under ganska lång tid. Det är en design som jag har varit med ända sedan mitt första år med Nike" sa Rory i ett uttalande om nya Lunar skon.

Med tanke på att McIlroys klubbhastighet ligger på 120 mph med drivern så behövde sulan vara extremt stabil. Lunar Controll 4 inspirerades av hans sving och är utvecklad för McIlroy och har den starka basen han behöver. Från ovansidan har en förstorad Swoosh logga som kan ses på Nikes fotbollsskor. Ovandelen har även gjorts om med en vattentät och lätt microfiber som ger en mjuk och skön känsla som även är extremt slitstark. Och till skillnad från läder så töjer materialet inte ut sig över tiden. Lunar Kontroll 4 har även Dynamic Nike Flywire teknologi (coolt namn) teknik för fotens mitt som ska ge ett extra bra stöd, en ny hälkappa som håller foten på plats under svingen, samma yttersula och mellansula som fanns på Lunar Control 3. Mellansulan är tillverkad i ultralätt Lunarlon för grym stötdämpning. På skon sitter Champ Zarma Tour spikar med SLIM-Lok gänga ger optimalt grepp på att underlag.

Det ger mig det förtroende som behövs för att maximera kraften i min sving med stabilitet på marken, särskilt från tee

Vi kommer ha dessa färgkombinationer i lager.

Vit/svart/röd

Svart/vit

Vit/svart

Pris: 1699:-