Nike Flyknit Elite

 Nu kan du dunka bollen i hål

Vid första anblicken kan jag konstatera att Nikes nya Flyknit Elite sticker ut som bara den. En lätt basket sko som andas med en ovandel i ett stycke som är tillverkat i termoplastisk polyuretan skinn. En annan funktion är skons (håll i er) Articulated Integrated Traction. Eftersom hela sulan är täckt med deras nya traction sula så har även delen mellan hälen och framfoten (fotvalvet) fäste, vilket ger bättre grepp genom svingen . Det ger i sin tur bättre balans samtidigt som golfare har en närmare kontakt med marken. Mönsterdesign i sulan (TPU) erbjuder grymt grepp som ersätter traditionella spikar utan att offra fäste.

  •           Fly Knit är grymt skön med skön känsla och lättviktsstöd
  •           Full Lunar mellan-sula
  •           Helt ny sula (AIG) Articulated Integrated Traction, ger grepp genom hela svingen
  •           Den nya sulan kan se ”farlig” ut men det är den, tillsammans med Fly Knit som gör modellen unik. Jag har själv spelat i dem och känslan är grym! Och ”spikarna” är lika snälla mot green som vanliga dobbar.

Skon finns på våran webshop och i Barkarbybutiken.

Priset? 3199:-