Hej!

En lite rolig men allvarlig fråga: Om man vill ha motsatsen till en Kinbag vad ska man välja då? Helst skulle jag vilja gå runt och se cool ut i en bärbag men tyvärr så är det en vagnbag som jag letar efter. Men vilken är den coolaste vagnbagen? Den som matcher de vita footjoysen, de smidda järnklubborna, Scotty Cameron puttern, singelhandikappet och player toweln? Jag har mest Srixon och Titleist i bagen. Vad ska jag köpa?


Svar:

Haha!!

Det är lite klurigt mellan Titleist och Srixon gällande tourighet och jag ska förklara varför. Titleist Titleist är väl egentligen det tourigaste man kan ha. Allt med Titleist symboliserar tour. Bara Titleist handsken utstrålar så mycket tour att det är löjligt. Jag kan rabbla upp allt egentligen. Men....Titleist tourbagen är den som säljs mest och även till dem som inte (är där) Srixon Srixon är egentligen rätt nytt och är också väldigt tourigt. Har du en tourbag från Srixon så vet de flesta att du kan slå en hög draw på beställning. Men samtidigt är Srixon i mångas ögon lite märkligt märke.

Jag tror jag skulle valt Titleist om jag var du. Varför?

Jag lovar att du kör Titleist woods, Srixon järn och Vokey wedgar. Då är det Titleist tourbag som gäller (för att matcha headcovers)

Men samtidigt är det EXTREMT tourigt att köra Srixon tourbag och beställa Srixon headcovers till dina Titleist woods.

Jag kan inte välja.....