Testat: Taylor Made M1 och M2 driver

Taylor Made M1

Look: Den ser likadan ut som förra årets M1a. Vid första anblicken känns det som att bollen kommer flyga som bara den.

Känsla: Årets M1a har ett hårdare ljud vilket jag gillar på något sätt. Det hårda ljudet gör den skrikigare och upplevs mer förlåtande på något sätt.

Prestanda: Förra årets M1a presterade väldigt bra, det gör denna också. Dock inga större skillnader för mig.

Fördelar: Nya M1an är mer förlåtande vilket gör att den kommer passa fler golfare. Inställningsmöjligheterna är fantastiska. Det finns ingen driver där man kan finjustera bollflykten så pass bra som M1an.

Nackdelar: Fortfarande lite för svårspelad. Träffytan upplevs väldigt liten vilket gör mig lite små nervös. Förmodligen beror det på driverns bulge.

För vem? Har du singelhcp ska du verkligen prova M1an. Det finns nog ingen roligare driver att äga på grund av den kosmetiska looken, inställningsmöjligheterna och bollträffen.

Trackman:

 

Taylor Made M2

Look: Den ser likadan ut som förra årets M2a fast med en liten tvist som jag inte kan sätta fingret på vad det är. Det är bättre iaf!

Känsla: Ljudet är bättre än föregångaren och jag tycker även att ljudet är skönare än nya M1an. Den är riktigt skön faktiskt.

Prestanda: Jag märkte ingen skillnad i värdena mellan dessa två. Det enda var att bollträffen var konstant skönare oavsett vart jag träffade på träffytan.

Fördelar: Den upplevdes lättare att svinga på något sätt. Den känns mer förlåtande än föregångaren och känns även som att den spinner mer än föregångaren, vilket är fruktansvärt bra. Med ett pris på 3999:- så kommer M2an blir en av årets populäraste drivers.

Nackdelar: Har du 20 i hcp eller över så finns det bättre och mer förlåtande alternativ än M2an.

För vem? Har du ett hcp runt 15 eller lägre så är det här en driver för dig. Riktigt skön i bollträffen och kommer förhoppningsvis ge dig de metrar du letar efter denna säsong.