Abacus satsar på 37,5 grader

Anna Nordström som är säljare på Abacus ställde upp på några frågor

Anna Nordström som är säljare på Abacus ställde upp på några frågor

 

Vad är det hetaste du kan bjuda inför 2018?
- Vårt nya regnställ i X-Serien kommer blir grymt. Vi har börjat jobba med varumärket 37,5 som är otroligt stort i outdoorsammanhang. De har ett stort fokus på att släppa ut fukten från plaggen så när man spelar och rör sig håller man sig pigg och fräsch under hela varvet. Göra ett plagg vattentätt idag är inte svårt men att få regnplagget att kännas som du bara har en piké på dig är vårt mål. Och 37,5 är den optimala temperaturen för prestera och med fyrvägstretch så är detta en av de bästa regnjackorna på marknaden.

Under året har ni gjort succé med era hybridjackor och nu har det kommit en ny. Vad har hänt?
- Ett litet nytt utseende med en sportigare touch i kragen. Dessutom har vi lagt in lite andningshål under armarna för bättre ventilation. Men självklart har vi kvar den upp flossade insidan som känns som en mjuk fleece. Ett perfekt plagg som både passar så gott som alla dagar på golfbanan.

Vad är det för färger som gäller på damkollektionen nästa år? Finns det någon färg som ni kommer satsa extra på?
- Vi har gjort en helt svart och vit kollektion med ett grafiskt mönster som är riktigt snyggt. Men en liten uppstickare är vårt färgtema med romantisk rosa, stockholmsvitt, lite spets och ett nedtonat blommönster. Den tror vi många kommer fastna för.