Cobra Connect (Arccos 360)

Rickard Andrén från Cobra/Puma Golf går igenom fördelarna med deras Cobra Connect som kan spara många slag ute på banan.

Systemet består av 14 ultralätta sensorer (en för varje klubba) som paras ihop vid ett tillfälle med en kostnadsfri smartphone app. Därefter fungerar allt automatiskt och du får information om hur långt och rakt du slår, dina snittvärden, antal greenträffar, antal puttar och mycket mer. Samma information som tourspelarna får samlas automatiskt i din kostnadsfria samartphone app.

Permanent batteri som är certifierat för 24 månader utan laddning men utvecklat för att hålla mycket längre än så. Power saving gör det möjligt att spela rundor i flight mode eller batteri sparläge för att minska batteri åtgång och undvika data roaming i din telefon.

För att komma till Arccos 360 klickar du HÄR