TaylorMade TP Red Collection är på väg!

För några dagar sedan släppte TaylorMade den nya putterserien TP Red Collection.
Samtliga modeller har Pure Roll-träffytan som är byggd för att öka bollens toppspinn och sätta bra rull i bollen snabbare. Inte nog med att träffytan är mjuk, den är det på en stor del också vilket ger stort självförtroende. Modellerna är väldigt balanserade och kommer ha ett SuperStroke GTR 1.0-grepp som standard.

Vi kommer självklart ha samtliga modeller från TP Red Collection i våra butiker och dessa kommer finnas i 34".

Specifikationerna är desamma hos varje modell.

Huvudvikt: 355 gram
Loft: 3.5 grader
Lie: 70 grader

Pris: 2699:-

TP Red Collection väntas dyka upp i mitten av oktober. Här har ni kollektionen.


Ardmore

Ardmore.jpg

Face-balanced mallet med dubbla siktlinjer tillsammans med det böjda skaftet. Stor och utdragen putter för maximal stabilitet. Väldigt lätt att sikta med.


Ardmore Center Shaft

centerard.jpg

Centerskaftad och face-balanced mallet med samma egenskaper som "vanliga" Ardmore. Gillar du centerskaftade putters måste du prova denna.


Ardmore 2 (Rörmokaren)

rörmokaren.jpg

Ardmore 2 med L-nacken är lite mer tå-tung vilket både passar både rakt-bak-rakt-fram- stroke och även den som har en liten halvmånerörelse. Puttern har två stora siktlinjer och en liten upptill. Den här tror jag många kommer falla för.


Ardmore 2 (Böjda hoseln)

Ard2.jpg

Face-balanced mallet i samma utförande som Ardmore 2 fast med det böjda skaftet. Denna passar bättre till dem med ett rak-bak-rak-fram puttingstroke


Ardmore 3

ard3.jpg

En något mer tåtung modell som passar halvmåne-puttaren utmärkt. Här hittar vi den raka hoseln som många föredrar framför "L" hoseln.

Chaska


chaska.jpg

Den klassiska (Corza) modellen är tillbaka! Face-balanced mallet med tre siktstreck tillsammans med det böjda skaftet. Den här är stabil, det kan jag säga!