Mer traditionellt 2018 från Peak Performance

Vi tog ett litet snack med Göran Bånge och Sofie Rispling från Peak Permormance som uppdaterar vad som händer på Peakfronten och hur Nordea Masters-upplägget går till.

peak.jpg


I år har kollektionen varit rätt nedtonad i färgerna, hur ser det ut inför 2018?
- 2018 kollektionen har en mer traditionell färgkarta där färger som blå, orange och även rosa sticker ut. Olika melerade pastelltoner finns också på det stickade programmet vilket är väldigt snyggt. På tjejsidan har vi med en hel del rosa toner som uppfattas klassisk i ny modern tappning. Det finns varianter med fina print och olika passformer för mångfald. Vi gör en ny underdelsserie som heter Swinley och den tror vi kommer tilltala den nordiska golftjejen!

Jag ser att du ser stolt ut framför Anorak Iron Print jackan, vad är det som är så  speciellt med den?
- Ironserien är en uppdaterad favorit som blivit mjukare, tystare och så sticker den ut rent visuellt. Fortfarande med samma höga funktion.


Kul att ni är huvudsponsor (igen) på Nordea Masters nästa år på Hills. Hur ser upplägget ut och hur delaktiga är ni där?
- Under Nordera Masters träffar vi slutkonsumenter i vår butik som vi har på plats. Känslan och atmosfären i butiken är mycket viktig för oss, och kunden skall få en bra upplevelse i butiken med proffsig personal, magiska produkter med en skön välkomnande känsla. Samma sak gäller på peakperformance.com under Nordea Masters. Vi gör också massa saker med våra återförsäljare under tävlingen. Spännande att tävlingen går i Göteborg som är en ny region för eventet.