Testa klubborna i 30 dagar

testa.jpg
3035.jpg

På Dormy vill vi alltid att du ska vara nöjd med dina klubbor när du lämnar butiken.
Men vad som är ännu viktigare är att du har kvar samma känsla när du väl har börjat spela med grejerna. Det är precis därför som vi erbjuder dig 30 dagars nöjdhetsgaranti på våra järnset. Så ta med dig klubborna ut på banan, spela med dem och är du inte helt nöjd så får du pengarna tillbaka eller så hjälper vi dig att hitta ett annat set.
Har du fått vår hjälp vid köpet är det osannolikt att det inträffar, men ibland går det ju inte alltid som man har tänkt och därför anser vi inte köpet som genomfört förrän 30-dagarsperioden har gått ut.
Det viktigaste för oss på Dormy är att du får en positiv kundupplevelse och spelar bättre golf med dina nya grejer – annars skulle vi förstås inte erbjuda den här möjligheten.