Galvin Green utmanar vinden

Interface-1 är golfplagget du använder 95 av 100 rundor
galvin.png

Många anser att Galvin Green göra marknadens bästa regnjackor men nu är planen att inta vinden.

Den nya innovationen som ska utmana vinden går under namnet - Interface-1

Denna uppfinning ville vi veta mer om och därför tog vi ett snack med Galvin Greenarna för att ta reda på hur Interface 1 ska bemästra vinden.

Er nya vindserie använder inte Gore längre, nu är det Interface 1 som gäller, kan du berätta vad Interface 1 är för något?
- Interface-1 är golfplagget du använder 95 av 100 rundor. De andra fem gångerna är när det öser ner är då du plockar fram ditt regnställ. Interface-1 är nytt lager som vi har döpt till Hybrid Layer. Alla produkter i denna serie har samma dna, är vattenavvisande, vindtäta och framför allt gjorda för golf! Större delen av Interface-1 är av material från Gore och oavsett leverantör, uppfyller de inte våra krav så kommer de inte med i konceptet.

Varje år försöker leverantörerna bygga drivers som är mer förlåtande tillsammans med ökad längd. När det kommer till regnjackor, vad är det ni försöker uppnå när ni ska ta fram en ny jacka?
- Hemligheten för oss är att fokusera på en jacka som andas så mycket som möjligt och inte låter när du spelar. Sedan måste vi se till att passform, färg med mera är något som konsumenten inte har sett tidigare och att kvaliteten håller Galvin Greens standard.

Förra året sponsrade ni Europalaget i Ryder Cup vilket var riktigt roligt. Hur delaktiga är ni i Ryder Cup? Kommer vi få se Galvins regn- och vindplagg nästa år också?
- Vi kommer även under 2018 års Ryder Cup se till att Team Europé är väl utrustade inför kommande utmaningar! Samtliga spelare kommer ha Gore Tex-med C-knit baker och Interface-1- produkter. Vi kommer att få se spelarna i ytterligare en ny Gore Tex-teknologi som kommer i butik våren 2019.
Vi hoppas på regn på Le Golf National!