Lucka 1

Idag är det första dagen på julkalendern och som vanligt kommer vi varje dag ha ett kanonerbjudande ända fram till jul. Vill du köpa bra julklappar till fantastiskt pris är det läge att följa med dormy-släden!

Först ut bakom lucka 1 är....

Titleist Vokey Wedge!
SM6.jpg

Titleist Vokey SM6 är byggd för att skapa längd och bollflyktskontroll med fantastisk känsla. Varje loft har unik tyngdpunkt för att generera rätt bollflykt och längd. På de lägre loften sitter tyngdpunkten längre ner och högre upp på de högre. Med andra ord....de lägre loften spinner mindre medans de högre spinner mer.

SM6 har TX4 grooves med parallell mönstring mellan skårorna som ger optimal spinn vid alla typer av slag.

Titleist SM6 finns i tre olika finishar där du själv väljer vilken du vill titta ner på.

Ordinarie pris: 1599:-

Idag: 999:-

Titleist SM6 hittar du HÄR