10 grymma golfklappar!

Fredag klockan 10:00 öppnas portarna till årets upplaga av Black Friday, eller som vi kallar det "Golfklappshelgen". Detta är en perfekt chans att shoppa loss till golftokiga familjemedlemmar, vänner - eller dig själv.

Vanligtvis erbjuder butikerna under Black Friday ett fåtal utvalda varor till kanonpriser, men vi på Dormy gillar att göra saker och ting lite annorlunda. Så vi trycker plattan i mattan och kör rabatt på allt i våra varuhus. Du får helt enkelt 20% på alla varor vi har i lager till ordinarie pris! Detta gäller också alla nyheter inför 2018.

Dessutom kryddar vi med några riktiga supererbjudanden.

Här följer 10 utvalda favoriter från oss på Dormy.


Titleist Resefodral

rese.jpg

Titleist resefodral är inte bara fruktansvärt tourigt och snyggt, det rymmer i princip alla bagar med undantag för staffbagar.

Titleist resefodral har inline skate-hjul som gör att den glider lätt över alla typer av ytor. Två handtag för att underlätta lyft och lastning. Remmar invändigt och utvändigt håller bagen på plats i resefodralet.
 

Normalpris: 1 999:-

Black Friday-pris: 1 599:-

Resefodralet hittar du HÄR


Titleist ProV1

prov11.jpg

2017-års modell har ännu mer längd, mer konsekvent bollflykt, mindre spinn från tee samt enastående Drop-and-Stop-kontroll, mjuk känsla och bra hållbarhet. Pro V1 är den mest spelade golfbollen på världens tourer och har Next Generation 2.0 ZG Process-kärna, responsivt jonomerlager samt ett mjukt uretan-skal med 352 sfäriska dimples i tetraederdesign.

Normalpris: 549:-

Black Friday-pris: 439:-

Titleist ProV1 hittar du HÄR


Peak Performance Lightspeed

light.jpg

Snygg och sportig lager 2-tröja i mjuk och stretchig funktionskvalitet, hög krage och halv dragkedja. Normal passform.

Tröjan fungerar utmärkt att spela i och framför allt att ha under vindjackan.

92% polyester 8% elastane

Finns i färgen: Blå (som på bilden)

Normalpris: 999:-

Black Friday-pris: 799:-

Tröjan hittar du HÄR


TaylorMade Milled Grind Bronze

Snyggare finish och mer spinn får du leta efter! TaylorMade Milled Grind är fräst ur ett stycke som ger optimal känsla och feedback. Precision Weight Port-teknologin i hoseln sparar vikt som kan placeras på strategiska ställen i klubbhuvudet, vilket förbättrar tyngdpunkten och skapar en bättre balanserad wedge med solid känsla. ZTP groove-teknologin innebär brantare sidor på skårorna samt vassare kanter som genererar mer spinn och kontroll.

Normalpris: 1 599:-

Black Friday-pris: 1 279:-

Milled Grind Bronze hittar du HÄR


Srixon Soft Feel Dam

Srixon Soft Feel-dambollen ger ännu bättre känsla på alla slag, förbättrad spinn och grym längd och precision från tee till green. 2-dels-bollen har en mjukare kärna med 60 kompression som resulterar i en mjukare känsla på alla fulla slag. Även skalet är mjukare och tunnare än föregångaren och ger med spinn och en mjukare känsla på både chippar och puttar. Den avancerade kärnkonstruktionen främjar en sömnlös energiöverföring som maximerar längden på slagen samt optimerar bollens prestanda.

Normalpris: 249:-

Black Friday-pris: 199:-

Srixon Soft Feel Lady hittar du HÄR


J.Lindeberg Amaya True Merino

Den klassiskt stickade tröjan från Lindeberg med V-Hals i 100% merinoull. Denna tidlösa och eleganta tröja funkar i alla väder även på och utanför banan.

Finns i fyra olika färger (Mörkblå, mintgrön, rosa och svart).

Normalpris: 999:-

Black Friday-pris: 799:-

Amaya True Merino hittar du HÄR


Cleveland CBX Tour Satin Dam + Herr

Varför inte spela en förlåtande wedge om du spelar förlåtande järnklubbor? Cleveland CBX är en vänlig modell som är framtagen för dig som spelar med perimeterviktade järnklubbor.

Teknologin i träffytan är i tourklassen och ger maximal backspinn och kontroll medan formen och viktningen har optimerats för maximalt förlåtande egenskaper. Sulan är bredare och mer förlåtande, vilket gör att den glider bättre och mer effektivt genom träffen samtidigt som den är mångsidig nog för att slå många olika slag.

Normalpris: 1 399:-

Black Friday-pris: 1 119:-

Du hittar wedgen HÄR


Titleist Winter Mitts

De obligatoriska vintervantarna från Titleist för dig med inställningen "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder".

Riktigt bra vantar som håller dina händer varma och tillåter dig att slå en topp utan att det gör ont!

Normalpris: 399:-

Black Friday-pris: 319:-

Vantarna hittar du HÄR


Max Auto Fold+

Max Autofold+ är en av de snabbaste och enklaste 3-hjuliga vagnarna på marknaden att fälla ihop.

Dess unika design gör att du fäller ihop vagnen med ett enkelt handgrepp och framhjulet fälls automatiskt in och ut. Konstruktionen gör också att detta är en av marknadens absolut stabilaste vagnar.

Vagnens mått i hopfällt läge: 74x36x42 cm. Den väger 7,6 kg och finns i färgerna vit och svart.

Normalpris: 1 999:-

Black Friday-pris: 1 599:-

Vagnen hittar du HÄR


Nike Lunar Command 2

Utrustad med Nike Flywire-teknik som är superlätta och superstarka trådar som integreras i snörningen för att ge maximal stabilitet och bekvämlighet. Lunarlon-dämpningen är lätt, mjuk och fjädrande och ger oerhört bekväma steg. Ett mellanfotsstöd ger en lätt och stabil känsla och överlägsen kontroll på greenen.

Finns i färgerna: Vit/svart , svart/vit , svart/röd

Normalpris: 1 199:-

Black Friday-pris: 959:-

Lunar Command 2 hittar du HÄR