5 exklusiva fynd till dig själv

Ska jag unna mig det där nya järnsetet som har kommit, eller ska jag vänta tills det utgår och kommer på rea?

Idag behöver inte dina tankar gå så här. Idag får du det bästa av två världar - de nyaste modellerna till ett fantastiskt reapris!

På grund av detta unika tillfälle var vi tvungna att lista några av våra favoriter! När du slår till på någon av de här storsäljarna får du 20% i rabatt - men det får du på alla våra ordinariepriser under Black Friday. Det är med andra ord dags att göra kap som du inte kan göra någon annan gång under året. 


Callaway Epic Driver

Epic.jpg

Callaway Epic har en revolutionerande bollhastighetsteknologi som ändrar hur klubbhuvudet reagerar vid träffögonblicket. Denna teknologi kallas Jail Break och innefattar två lodräta stavar stationerade innanför träffytan och dessa stabiliserar klubbhuvudet. Detta medför mer bollhastighet över hela träffytan.

exa1.jpg

Stommen av klubbhuvudet är tillverkad i titan och kallas Exo-Cage. Kronan och sulan, som är fästa i stommen, är tillverkade i Triaxial-karbon och är extremt lätta och starka. Konstruktionen sparar vikt som man istället kan sätta i kanterna på klubbhuvudet för att skapa mer stabilitet och förlåtande egenskaper och samtidigt generera hög MOI och låg tyngdpunkt. Kronan har Speed Step-teknologin som ger bättre aerodynamik och gör att klubbhuvudet rör sig snabbare genom luften och detta skapar hög klubbhastighet för mer längd.

exo.jpg

Justerbar perimeterviktning ger dig möjlighet att förändra sidskruven genom en flyttbar 17-gramsvikt. Justerbarhet genom Optifit-systemet ger spelaren också åtta olika loft- och lie inställningar att välja på för att hitta rätt bollflykt.

Normalpris: 5 499:-

Black Friday-pris: 4 399:-

Epicdrivern hittar du HÄR


Titleist 718 AP3

ap3.jpg

Med Titleist 718 AP3 får du det bästa av två världar. Allt Titleist lärt sig genom utveckling av AP1 och AP2-järnklubborna kokades ner och resultatet blev Titleist AP3. Detta är tourspelarnas järnklubba för mer längd. AP3 har fokus på hastighet och en ouppbyggd bakre konstruktion i kombination med ett L-format inlägg gör att bollflykten blir lite högre och något längre med spinkontroll, även på långa slag.

adress2.png

Med AP3 får du egenskaperna vid off center-träffar som du får i spelförbättrande klubbor tillsammans med känslan du får i tourspelarnas klubbor. Går dit den ska när du träffar rent och förlåtande när du träffar lite utanför centrum. Mycket talar för att AP3:an kommer vara en favoriterna under 2018.

Normalpris: 9 999:- för 6 järn.

Black Friday-pris: 7 999:-

Titleist 718 AP3 hittar du HÄR


TaylorMade Spider Tour Black

spiderblack.jpg

Spider Tour Black kommer i en helsvart look, både huvud, skaft och grepp som världsettan Dustin Johnson själv spelar med och har valt. I huvudet har ingenjörerna använt lättviktat 6061 aluminium med 304 rostfritt stål i ramen för att kunna sätta vikten så att puttern levererar ökad stabilitet och ett högt MOI-värde (4900+).

krona.jpg

Sömlös toppkrona helt utan siktlinje ger dig en ren look när du adresserar och tar sikte. Träffytan har en fräst Pure Roll-insert med gunmetal-behandling som levererar bättre rull, precision och kontroll av längd och riktning. PU-skum placerat mitt emellan interna delen och ramen dämpar vibrationer och ger konsekvent ljud och känsla.

Puttern kommer med ett konventionellt grepp, Winn AVS Midsize Pistol.

Normalpris: 3 199:-

Black Friday-pris: 2 559:-

Spider Tour Black hittar du HÄR


Bushnell Tour V4 Shift

busch.jpg

Tack vare Slope Shift Technology kan du enkelt växla mellan kikare godkänd för tävlingsspel och kikare som använder Bushnells patenterade slope-funktion.

bush2.jpg

Mäter avstånd från 5 till 915 meter. Avstånd till flaggan kan mätas upp till 275 meter. Utrustad med den prisade PinSeeker teknologin med JOLT, som gör att kikaren vibrerar när du träffar flaggan.

Normalpris: 4 299:-

Black Friday-pris: 3 439:-

Bushnell Tour V4-kikaren hittar du HÄR


Max Autofold FF

FF.jpg

Dess unika design gör att du fäller ihop vagnen med ett enkelt handgrepp och samtliga tre hjul fälls automatiskt in och ut. Konstruktionen gör också att detta är en av marknadens mest stabila vagnar.

ihop.jpg

Med endast två handrörelser kan du fälla ihop Autofold FF på ett enkelt sätt. Vagnen blir mycket platt när den är hopfälld (23 cm) och tar upp mindre utrymme i bagageutrymmet eller i ditt skåp.

Storlek (HxBxD) 78x23x60 cm och en vikt på 8 kg.

Normalpris: 2 799:-

Black Friday-pris: 2 239:-

Max Autofold FF hittar du HÄR