Nu finns träningskläder från Daily Sports på dormy.se

Vår filosofi är att göra sportiga men
kvinnliga plagg med en liten extra ”twist

Daily Sports är ett svenskt modeföretag som designar, producerar och säljer sportkläder för kvinnor över hela världen. Daily Sports grundades 1995 och har idag sitt huvudkontor på Tulegatan 47 i Stockholm. I dagsläget har Daily Sports 20 distributörer som tillsammans säljer deras kollektion i 28 länder. Daily Sports är ett privatägt bolag som leds av VD:n Ulrika Skoghag som har stor erfarenhet av modeindustrin. Faktum är att Ulrika blev nyligen utnämnd till en av nyckelpersonerna i sportindustrin i Sverige.

2013 blev Daily Sports utnämnd till ”Bästa mjukvaruleverantör i Sverige” för tredje året i rad.

- Vi lägger alltid stor vikt vid detaljer, då vår filosofi är att göra sportiga men kvinnliga plagg med en liten extra ”twist". Vi försöker också förmedla vår specifika Daily Sports känsla i våra egna tryckmönster som vi designar ”in-house” inför varje säsong”, säger designerna Pernilla Sandqvist och Carina Pagoldh.

dailyspor.jpg

Nu har vi tagit in Daily Sports träningskläder som kommer finnas på dormy.se

BH Base

Sport-BH med bra passform och stöd för bysten. Tillverkad i lätt och mjukt quick dry material med stretch. Vadderad med uttagbara inlägg. 88% Polyester och 12% Elastan.

Finns även i turkos.

Pris: 299:-

BH:n hittar du HÄR


Tights Bloom

Träningstights med blommönstrade inslag vid vaderna och rumpan. Tightsen är tillverkade i quick dry material som håller dig sval och torr under träningspasset. 75% Polyester och 25% Elastan.

Pris: 649:-

Byxan hittar du HÄR


Top Free

topbloomt-shirtX.jpg

Tränings T-shirt i quick dry material som håller dig fräsch under hela träningspasset. T-shirten har fina detaljer med en mudd nedtill och en rynkig halslinning. Lös passform. 88% Polyester och 12% Elastan.

Pris: 399:-

Toppen hittar du HÄR


Tights Mood Studio

Träningsbyxa med hög midja och utfällda ben. Tightsen är tillverkade i quick dry material som håller dig sval och torr under träningspasset. Rak modell som inte sitter supertight på kroppen. 88% Polyester och 12% Elastan.

Pris: 649:-

Träningsbyxan hittar du HÄR


Top Soul S/L

Träningslinne med knuten urringning som skapar en smickrande draperad effekt. Linnet är skapat i quick dry material som andas och är fukttransporterande för din komfort. 92 % Polyester och 8% Elastan.

Pris: 449:-

Linnet hittar du HÄR


Tights Mantra

Träningstights med inslag av yogainspirerat mönster vid vaderna och rumpan. Tightsen är tillverkade i quick dry material som håller dig sval och torr under träningspasset. Tight passform med hög midja. 75% Polyester och 25% Elastan.

Pris: 649:-

Tightsen hittar du HÄR


Top Bloom Linne

Snyggt träningslinne i färgstarkt blommönster. Linnet är tillverkat i quick dry material som är både andas och är bekvämt. Dessutom har halslinningen en liten dragkedja för extra ventilation. Sidorna är enfärgade i marint för en slimmande effekt. 88% Polyester och 12% Elastan.

Pris: 499:-

Linnet hittar du HÄR


Top Bloom T-Shirt

T-shirten är tillverkad i quick dry material som andas och är bekvämt. Toppen har en lös A-linje formad passform som sitter skönt på kroppen. 88% Polyester och 12% Elastan.

Pris: 499:-

T-Shirten hittar du HÄR