Hej!

Har bokat in mig på kurs för att ta grönt kort nu i april. Har lite frågor ang klubbval,rekommenderar ni till alla att köpa nybörjarset ? Har innan slagit lite på rangen samt spelat hockey / fotboll / innebandy. Så har lite koll på bollkänsla . Även om det inte går att jämföra med golf i sin helhet. Är nyfiken vad ni tror är bäst för en annan. Var lite intresserad av Nike vapor fly men dem kanske är för svåra?

 

SVAR:

 

Tjena!

Nybörjarset är inte mer förlåtande än vad "vanliga" förlåtande klubbor är.

Vapor Fly är ett förlåtande och riktigt bra set. Det är till och med mer förlåtande än vad järnklubbor till vårat nybörjarset är. Nike järnen är även en bättre klubba som du kan ha en längre tid. Eftersom Vapor Fly är något längre än vad andra modeller är så riktar sig Vapor Fly sig bäst till spelare runt 180-185 cm och över.

Är du 180+ är det bara och köra.