Galvin Green introducerar nya lager med nya finesser

Det finns regnjackor och regnjackor

Vi såg den limiterade jackan under Ryder Cup, men nu får vi dödliga äntligen lägga vantarna om den. Denna vattentäta Argon regnjacka har tre nya lager av Gore Tex tillsammans med deras nya teknologi (C-Knit) som aldrig har setts inom golf, tills nu.

Den revolutionerande japanska tekniken erbjuder en extremt mjuk känsla med förmågan att glida över plaggen som bärs under jackan. Vissa använder uttrycket "Wax on, Wax off. Galvin Green kör "Slide & Glide". Jackan erbjuder även en överlägsen komfort utan att ge avkall på prestanda. Argon jackan är en ultimat och vattentät regnjacka som även har en ny gummi krage och manschett för att minimera risken för regn sipprar genom öppningarna. Galvin Greens nya generation av vattentäta regnkläder bevisar att Galvin Green är herren på täppan uppe bland regnmolnen.

Galvin Green Argon jackan hittar ni HÄR

Galvin Green Arn byxan hittar ni HÄR