Revolutionerade teknik från Nike Golf

AEROREACT


Som varumärke är Nike en av de viktigaste innovatörerna inom sportkläder och har genom åren förbättrat och anpassat sina kläder för att tillgodose världens mest krävande idrottsmän. Vi som golfare har likartade behov och som vanligt har vi väldigt höga förhoppningar inför varje år när nya produkter ska lanseras. Och som vanligt har Nike levt upp till våra förväntningar.

Nike AeroReact tekniken är ett revolutionerande design gjord av garn som öppnas och stängs
beroende på din kroppstemperatur under en mängd olika aktiviteter eller väderförhållanden.

Så, hur funkar det?

När du börjar bli varm öppnar sig fibrerna för att förbättra andningsförmågan. Så fort tyget känner av svett så ökas luftflödet så att det torkar snabbare.

Så här fungerar det

Så här fungerar det

Stöd kroppens befintliga temperatur. Nikes AeroReact teknik hjälper dig att stanna bekvän vid temperaturförändringar. Med hjälp av Dri-FIT teknik så gör det att svett kan transporteras bort från huden för att hålla dig torr.

Vi lagerhåller två pikéer med kort krage och låg profil som ligger mjukt mot halsen för en strömlinjeformad passform utan störningsmoment. Pikeerna har skräddarsydd prestanda, slimmad passform och kortare ärm för maximal rörlighet och modern stil. Tröjan heter "Nike Golf Piké Aeroreact Blade" som ni hittar HÄR.