Sergio Garcia vinner Omega Dubai Desert Classic!

Si no los alces dormido, por lo que se hace difícil para empacar la mochila
garcia1.jpg

Vilken fantastisk ledarboll vi fick följa igår! Ian Poulter, Henrik Stenson och Sergio Garcia. Jag hoppas du förstår hur mycket golf det är i den bollen. Min enda önskan var att någon av dessa skulle lyfta pokalen även fast jag visste att Poulter inte hade en chans, men det hade varit roligt.

Titta vad glada dem är.

Titta vad glada dem är.

Inför tävlingen så meddelade Garcia sin förlovning med sin amerikanska flickvän "Angela Akins". Det var Sergios 250:e start på Europatouren! Klart det ska firas med något storslaget!

Jag kan dock inte förstå att Garcia bara är 37 år gammal, det känns som att han har varit med lika länge som Montgomerie. Det känns som evigheter sen han han blundade och slog en powerfade från rötterna under US Masters och sen tog löpet med det berömda skuttet.

Finalvarvet kom att stå mellan Garcia och Stenson som visade sig bli rätt odramatisk. Garcia ledde med tre slag inför finalvarvet och vann även med tre slag. I och med vinsten så klättrar Garcia till topp 10 på världsrankingen och kan även reta Stenson med sina 12 segrar mot Henriks 11. Något som är extra roligt är Garcias bag som är fylld med årets nyheter från Taylor Made. Med tanke på att det var hans första seger på tre år så talar mycket för att det var klubbornas förtjänst.

"Vissa veckor är jag riktigt bra (som den här veckan) och vissa veckor är inte lika bra" sa Garcia efter vinsten. Berätta något vi inte vet....

Här ser vi en bild på hans vinnande bag, men vad döljer sig bakom alla tjurar?

Driver: Taylor Made M2 2017 9.5 grader med ett Mitsubishi Rayon Kuro Kage Silver TiNi 80X

Fairwaywood #3 + #5: TaylorMade M1 2017 15 + 19 grader med Mitsubishi Rayon Kuro Kage Silver TiNi 80X

Järn: TaylorMade P750 Tour Proto 3-PW med N.S. Pro Modus3 Tour 130X

Wedgar: TaylorMade Milled Grind 52 + 58 med N.S. Pro Modus3 Tour 130X

Putter: TaylorMade TP Collection Juno

Boll: TaylorMade TP5