Veckans fråga

Hej!

Om jag vill köpa ett nytt järnset för 5000:- och utnyttjar er rabatt på 500:- som ni har denna vecka, då betalar jag naturligtvis 4500:- Men om jag dessutom vill göra en custom fitting på några av era set och efter custom fittingen bestämer mig för att köpa ett av järnseten, får jag då betala för customfittingen eller drar ni av den som ni brukar göra vid köp av nytt set? Observera att jag inte vill ändra på något i setet utan jag köper ett standard-set som finns i butiken. Alltså, försvinner rabatten på 500:- om jag gör en 45-minuters fitting?

 

SVAR:

 

Tjena!

Du kan göra en fitting och betala 600:- som vi drar av vid köpet av dina klubbor. Det gäller både rea klubbor som custombeställda.

När det gäller 500:- rabatt så gäller det set på ordinarie pris som vi har i lager (ej custom beställning) Är vårat standard set som vi lagerhåller slut så beställer vi setet och 500:- gäller fortfarande. Det är bara vid "specialbeställning" som 500:- rabatt inte gäller.

Med "ej custom" menas att 500:- rabatt inte gäller om klubborna måste specialbyggas för dig, inte själva fitting.

Så om du bokar en fitting och det visar sig att du ska ha standard setet som vi har i butik så gäller 500:- rabatt samt att du får dra av dina 600:- som du betalade innan fittingen.

Slutpriset blir alltså 4500:- inkl fitting.