Dustin Johnson vinner WGC-Dell Technologies Match Play

Det går bra nu

Åh vad spännande det ska bli att dela med mig av vad Dustin spelar med för klubbor. Speciellt när hans tre senaste starter har slutat med vinst. Han är inte bara världsetta, han är överlägsen världsetta.

I helgen spelades WGC Dell Technologies Match Play i Austin Texas där världens bästa spelare var på plats.

I finalen mötte Dustin den unga och lovande Jon Rahm som många tror kommer bli ny världsetta inom några år. Efter 8 hål var Dustin 5 up och det såg ut som att han hade segern i en lite ask. Men med endast två hål och bara 1 up var spänningen på topp igen. Båda delade 17e hålet på par vilket gjorde att matchen gick hela vägen till 18:e.

Rahm tog upp drivern för att gå för green och gjorde det väldigt bra, nästan lite för bra. Han slog drivern över green och lämnade sig en klurig chip nedför med kraftig break. Dustin slog järn ut och lämnade sig en 60 gradare in. Dustin la wedgen kort i greenkant som turligt nog inte rullade tillbaka nedför backen. Rahm slog en dålig chip som blev alldeles för kort vilket gav honom en extremt snabb putt nedför i enormt break. Rahm lyckades tvåputta, men det gjorde även Dustin och matchen var över. Dustin tog sin tredje raka och kör sitt egna race just nu.

 

Dustins vinnande bag (igen)

Driver: TaylorMade 2017 M1 10.5 (satt till 11 grader) med ett Fujikura Speeder Evolution 2.0 Tour Spec 661X

Fairwaywood #3: TaylorMade M2 Tour 3HL 16.5 grader (bockad till 16) med ett Project X HZRDUS T100 (42.25")

Utility: TaylorMade UDi #2 med Project X HZRDUS Black 105X

Järn: TaylorMade Tour Preferred MB 14 (3-PW) med Dynamic Gold Tour Issue X-100

Wedgar: TaylorMade Milled Grind 52/09 + 60/10 med KBS Tour Wedge 130X Black Nickel

Putter: TaylorMade Spider Tour Black med SuperStroke Pistol GT 1.0
35" lång
Loft: 2.5 grader
Lie: 69 grader

Boll: Taylor Made TP5x