Veckans fråga

Hejsan,

Om jag gör en custom fitting på järnklubbor, måste jag då redan innan veta vilken klubba jag vill testa? Eller hinner jag även testa flera olika klubbor för att bestämma vilket märke och modell dom passar bäst? Spelar med Wilson Deep Red sedan jag tog grönt kort - 05 och slår en järn 7 ca 145m.... Handikapp 16-17.  Vad tycker du jag ska titta på för klubbor?
Förresten, kan jag med hjälp av fittingen hitta lämpliga wedgar och rescueklubbor också?

 

SVAR:

 

Tjenare,

Nej det kan vi självklart hjälpa dig med. Det bästa är att testa lite modeller innan för att se vilka (3-4) st som du gillar bäst så vi har något att utgå ifrån. Om du inte har en aning så hjälper vi dig att välja modell åt dig.

Det bästa är att boka två tider efter varandra så vi kan kika på wedgar och hybrider också. Det blir tight att hinna med det på en tid, speciellt om du inte vet vilken modell du vill ha.

Jag skulle kika på dessa modeller:

Cobra King F7
Titleist AP1
Mizuno JPX-900 Hot Metal