Veckans fråga

Tjena Fritte!

Jag ska köpa lite nya wedgar (Mizuno T7) och har en liten fundering. Jag har idag 11 klubbor i bagen och har därmed plats för tre till. Jag spelar idag på Mizuno Mp5-klubbor där PW ligger på 46 grader. Skulle det naturliga va att köpa 50, 54 och 58 grader eller vad tycker du? Visst kan man väl beställa vilken bounce man vill ha om man gör en custom? Bouncen hade jag tänkt lägga på 13-14 då jag har lite brantare swing och gillar torvor:)


SVAR:


Tja!

Du kan inte välja vilken bounce du vill ha men det går att weaka/stronga loften och försöka hamna på den bounce du önskar.

Teoretiskt sätt går det att välja 45/05 och bocka 5 grader till 50/10. Men samtidigt skulle inte Mizuno eller vi bocka så mycket på grund av att den kan gå av, men du förstår vad jag menar. Två grader går utmärkt.

Därför skulle jag gjort såhär om jag var du:

48/08 (Bocka till 50/10)

55/13

58/12 (Bocka till 60/14)