Imorgon drar REAN igång!

Mina favoriter inför REAN
570x290-varrea17 (002).jpg

Som många redan har uppmärksammat så kickar årets vår-rea igång imorgon. REAN innehåller riktigt bra produkter till fantastiska priser vilket är extremt kul! Det var länge sedan vi hade så bra produkter som vi har inför denna rea.

Som vanligt tänkte jag skriva lite om mina personliga favoriter som jag gör inför varje rea vilket kommer bli lätt som en plätt. Det bara att ta vad som helst från rea-foldern egentligen.

Först ut är Galvin Green som kommer finnas i tre olika modeller. Observera att vi inte har hur mycket som helst på lager av dessa. Galvin Green är ett märke som alltid säljer bra och därför är våra rea-partier inte så stora.

 

Galvin Green Jacka Aston Herr

Galvin Green Aston Jacket är en Gore-Tex jacka i Paclite Stretch. Regnjackan har hel dragkedja och lite tightare modell. Inga fickor framtill på plagget för att få den så smidig som möjligt att svinga i. Justerbar nertill, över bröst och ärmslut.

Material Gore-Tex Paclite Stretch

Pris: 1599:- (Ordinarie: 3199:-)

Jackan hittar du HÄR


Galvin Green Angela Jacka Dam

Galvin Green Angela är en Gore-Tex jacka med mesh foder för ökad komfort. Justerbar nertill och i ärmslut. Hel dragkedja samt 2 st fickor fram.

Pris: 1499:- (Ordinarie: 2999:-

Jackan hittar du HÄR


Galvin Green Air Sleveless Jacka herr

Galvin Green Air Sleveless är en vattentät, kortärmad regnjacka i det lätta materialet GORE-TEX® Paclite® samt med stretchfunktion. Detta är en lätt och följsam anorak med mycket hög andningsförmåga. Kort ärm och avskalad design för minimal vikt och optimal spelkomfort. Stretchmaterialet är ergonomiskt applicerat i olika riktningar på olika delar av plagget för att ge maximal rörelsefrihet. Justeringsmöjligheter i nederkant.

Pris: 1299:- (Ordinarie: 2599:-)

Jackan hittar du HÄR


Callaway XR

Callaway XR

Callaway XR serien kommer finnas på rean som var extremt populär under 2015. Det är en förlåtande serie som passar spelaren med lugnt/normalt tempo och ligger på klubbhastigheter runt 100 mph lägre. Drivern är ställbar och passar de flesta golfare hur bra som helst. Den är förlåtande, har skön bollträff och genererar bra längd som står sig väldigt bra mot årets drivers. Så för 1799:- får du en fantastisk driver till ett fantastiskt pris!

Letar du efter längd från fairway ska du verkligen kika lite extra på fairwaywooden. Den spelas fortfarande på touren även fast XR16 finns, så bra är den. Med tanke på hur långt den går kan det vara bra att gå upp något i loft så den blir lättare att slå från fairway. Slår du en spoon från tee är den nästan och nosar på driverlängder. I och med den låga profilen är det lätt att komma åt bollen från fairway och även från ruffen.

Kikar vi på hybriden så har jag alltid varit ett stort fan av XR hybriden på grund av dess längd och förlåtande egenskaper. Hybriden är relativt upprätt vilket passar utmärkt för dem som har en tendens till högermiss.

9 och 10,5 grader = Stiff
10,5 grader = Regular
12 grader = Senior
13,5 grader = Lady

Kommer finnas i herr och dam höger.

XR drivern hittar du HÄR
XR fairwaywooden hittar du HÄR
XR Hybriden hittar du HÄR


Callaway XR

Callaway XR

Självklart kommer vi även att ha XR järnet. Som man alltid skriver om Callaway järn så är klubban förlåtande och genererar otrolig längd. XR modellen är en av dem som genererar mest längd på marknaden. Är du en medelgolfare med slitna klubbor som önskar några meter extra så kan jag lova att XR järnet kommer uppfylla det du letar efter. Att kunna köpa ett så bra järnset för 3999:- med stålskaft är inget man klagar över direkt.

Callaway XR 5-PW med stålskaft (regular, stiff) = 3999:- (ordinarie: 6999:-)
Callaway XR 5-PW med grafitskaft (senior, regular) = 4699:- (ordinarie: 7999:-)
Callaway XR 6-SW med grafitskaft (lady) = 4699:- (ordinarie: 7999:-)

Kommer finnas i höger och vänster i herr och höger i dam.

XR järnen hittar du HÄR


Nike Vapor Fly

Nike Vapor Fly

Här har vi ett förlåtande set som har sålt som bara den. Är du en medelgolfare som vill ha snälla klubbor så är Vapor Fly ett fantastiskt alternativ. Jag skulle faktiskt säga att Vapor Fly är ännu mer förlåtande än vad XR järnen är. Vapor Fly är ca 0,5" längre vad de flesta modeller på marknaden är vilket gör att klubban passar de lite längre och ståtligare golfarna. Ligger du och nosar runt 185-190cm med ett medelhcp har du hittat din klubba. Att kunna köpa ett set som detta för 2999:- är faktiskt sjukt.

Vapor Fly 5-PW med stålskaft (regular, stiff) = 2999:- (ordinarie: 5999:-)
Vapor Fly 4-PW med stålskaft (regular) = 3299:- (ordinarie: 6999:-)

Kommer finnas i höger och vänster i herr.

Vapor Fly 5-PW hittar du HÄR
Vapor Fly 4-PW hittar du HÄR


Ping G30

Ping G30

Att säga att Ping gör otroliga järnklubbor är som att säga att Heinz är den bästa ketchupen. Alla vet om det. Det jag gillar med G30 järnet är den mjuka känslan trots dess förlåtande egenskaper. Många förlåtande modeller har en tendens att få en hårdare känsla på grund av den tunna träffytan. Ju tunnare träffyta desto mer längd fast med ett hårdare ljud. G30 genererar bra längd tillsammans med en mjuk känsla vilket är ovanligt. Årets G modell av Ping har fått lite mer fart i bollen men även där har den hårdare känslan börjat titta fram.

Ping G30 5-PW med stålskaft (regular) = 4999:- (ordinarie: 6999:-)

Kommer finnas i herr höger.

G30 järnen hittar du HÄR


Cleveland 588 RTX 2,0 Black

Cleveland 588 RTX 2,0 Black

Egentligen spelar det ingen roll hur bra en Cleveland wedge är så länge det står Cleveland på den. Nu råkar det vara så att RTX 2,0 är en fruktansvärt bra wedge som enligt mig slår 588 Forged varianten med hästlängder. I 588 Forged satt ett tour concept skaft som var bedrövligt men som tur är sitter ett vanligt härligt Dynamic Gold som standard i denna. Wedgen sätter väldigt bra spinn i bollen och är väldigt snygg att titta på.

Wedgen kommer i svart finish i loften:

Höger:
46/08   48/8
50/10    52/10
54/12    56/14
58/12    60/12

Vänster:
52/10   56/12    60/10

Pris: 899:- (ordinarie: 1499:-)

Wedgen hittar du HÄR


Garmin S5

Garmin S5

Fler än 40 000 internationella golfbanor finns förprogrammerade och du har en särskilt avsedd knapp för banöversikt med manuell flaggplacering där du enkelt ser avstånd och riktning för varje slag. Poängberäkning utifrån handikapp gör det enkelt att hålla koll på dina poäng och med smartaviseringar kan du ta emot mail, sms och andra aviseringar från din iPhone (4s eller senare) eller iPad. Med Garmin Connect för Golf kan du spela, analysera, dela och jämföra din runda. Kostnadsfria livstidsuppdateringar ingår, inga avgifter. Batteritiden är 10 timmar i GPS-läge och 20 veckor i klockläge.

Courseview
Se detaljer i fullfärg, hål för hål, för de fler än 40 000 internationella banor du är närmast innan du spelar på dem. Förhandsgranska doglegs, hinder och gröna former från vilken plats som helst på banan eller från klubbhuset.

Greenvy
GreenView visar greenens rätta beskaffenhet och utformning, även om du befinner dig bakom den. Använd pekskärmen i färg för att manuellt dra och släppa flaggan på dagens flaggplacering. När du flyttar flaggan ändras siffrorna för avståndet till flaggan. Detta är till särskilt stor hjälp vid par 3-hål, där du kan visa det avstånd du behöver för att tryggt slå dina slag.

Resultat och statistik
Ange chippar, puttar per runda, greenträffar och fairwayträffar medan du fortfarande kommer ihåg dem. Senare, när du är klar med din runda, kan du öppna Garmin Connect Mobile för att kontrollera ditt resultat och statistik för rundor.

Pris: 1799:- (ordinarie: 3699:-)

Klockan hittar du HÄR