Röhnisch bjuder på skönt Flow

Idag vill golfaren vara väl klädd men samtidigt ha bra med plats för rörelse och sving. Med design och passform i fokus designade Röhnisch en klassisk och snygg chino i olika stilar som byxa, capri och shorts. Det funktionella tyget har en insida av slät satäng vilket gör att plagget rör sig och följer alla dina moves samt hjälper till att få bättre flöde när du spelar.

Fördelar?

 •    Lättvikt 
 •    Glatt insida av satäng för att skapa rätt FLOW i alla rörelser
 •    Snabbtorkande
 •    Skrynkelfri
 •    2-vägs stretch
 •    Normalhög midja
 •    Flourkarbonfri
 •    UPF 20+ för vit
 •    UPF 50+ för alla färger utom vit
 •    Tillverkad av återvunnet polyester
 •    Elastan för maximal stretch
 •    Bollmarkör

2-vägs stretch och lättvikt ger dig en bekväm känsla när du spelar. Rynkfria och snabbtorkande funktioner gör det enkelt att ta hand om plagget och du skyddar också din hud mot solen.

Win - Win - Win

I en intervju med Dagens Industri berättar Röhnisch följande om FLOW:

"Vi har en ny, funktionell och välklädd byxkvalitet som vi kallar Flow. Namnet är baserat på känslan när man bär plaggen. Golfspelare rör sig mycket och böjer sig ofta ner efter bollen. Insidan på Flow har en glatt, satängkänsla vilket gör att den placerar sig snyggt på kroppen trots rörelser, utan att du behöver dra i plaggen. Materialet Flow återfinns också i en bekväm och snygg byxkjol med lagda veck. Byxkjolen tillsammans med en funktionell pikétröja ser vi som vårens måsten"

När Röhnisch fick frågan om något specifikt plagg kommer göra comeback på banan var svaret.

"Röhnisch lanserar en byxkjol för den kvinnliga golfaren i år, självklart i funktionsmaterial för att matcha kraven från en sportig golfare. Byxkjol tillåter kvinnor att röra sig med frihet på golfbanan samtidigt som den bidrar till en kvinnlig och trendig look"

Här är Flow linjen:

Klicka HÄR för att komma till nya FLOW serien