5 saker du inte visste var förbjudet på Augusta National

Snö-ängel

Om du är sugen på att tillbringa natten i finkan kan du alltid hoppa ner i bunkern på Augusta National och göra en sandängel. Efter några rackabajsare för mycket lyckades en man ta sig in på området och hoppa ner i en bunker. Det han gjorde var fruktansvärt. Han gjorde en sandängel. Det dröjde inte länge innan polisen arresterade mannen medans banarbetarna krattade till bunkern.

Ta löpet

Det är absolut förbjudet att springa på anläggningen. Är du kissnödig och inte kan hålla dig så rekommenderar jag att släppa loss. Hellre det än att springa till närmaste toalett för att sen bli utkastad.

Tinder / Snapchat

Flera journalister har blivit av med sin ackreditering och utsparkade efter att ha tagit med sig telefonen ut på banan. Samma sak gäller för åskådare. Jag tror dock att det swipas en del inne i bajamajorna.

Take away

Du får inte ta med dig egen mat in på området. Faktum är att du inte ens får ta med dig en banan ut på banan. Då är det farväl.

Ligga ner

 Du får sitta, men absolut inte ligga ned när du tittar på världens finaste golfevenemang. En armbåge i marken är okej, men absolut inte två. Man kan tro att man får pliktslag men tyvärr är det dörren som gäller.