Si Woo Kim vinner Players Championship

Det blev ett spännande avslut på Players men ändå inte. Si Woo Kim var två slag efter ledningen när han slog ut igår och lyckades till slut vinna med tre slag. Han fick det att se väldigt lätt ut medans resten av fältet kämpade på för fulla muggar.

För två veckor sedan trodde Poulter att han hade förlorat sitt PGA Tour kort men som han på något vänster fick behålla och därmed en plats i The Players Championship. Det var väldigt kul att Poulter var med och fightades om segern. Poulter som vanligtvis har det svårt på långa banor med tanke på hur kort han slår hamnade på en delad 2a plats med Oosthuizen. En delad 2a plats gav ca 8 miljoner kronor så nu kan han tanka alla sina Ferraris nästa vecka också.Han var den enda spelaren som försökte utmana Kim men fick nöja sig med en andra plats.

"Det var en stor chock för psyket att slå en otäck socket när jag har slagit bollen så bra som jag har hela veckan" sa Poulter.

"Men fjärde slaget var ganska speciellt, från en av de sämsta slag jag någonsin har slagit till en av de allra bästa"

Kim sa att han inte var speciellt nervös på grund av sin seger förra året i Wyndham Championship, vilket gav honom ett två-årigt spel på PGA Touren. Den här segern är inte fel att vinna eftersom han fick 1,9 miljoner dollar och kortet säkrat i (5!) år framåt.

Si Woo Kims vinnande bag:

Driver: TaylorMade M1 2017 8.5 grader med ett Mitsubishi Rayon Tensei CK Blue 70TX

Fairwaywood #3: TaylorMade M1 2017 15 grader med ett Mitsubishi Rayon Kuro Kage Silver Dual Core TiNi 80TX

Fairwaywood #5: TaylorMade M1 2017 19 grader med ett Matrix Speed Rulz Type-C 80TX

Järn: TaylorMade P-770 3-4  + TaylorMade P-750 Tour Proto 5-9 med KBS Tour-V 125

Wedgar: Titleist Vokey SM6 48/08F (47) + 54/08M (53) + 59J Grind)
Shafts: KBS Tour-V 120

Putter: Scotty Cameron 009M med SuperStroke Mid Slim 2.0

Boll: TaylorMade TP5x

Sen får vi inte glömma bort Rafa Cabrera Bellos albatross!