Masterstajm!

stene_edited.jpg

Vänner,
Det är den där veckan på året när alla (ähum, nåja...) blickar riktas mot Sverige och Nordea Masters och det är ju egentligen ganska fantastiskt att vårt lilla land har haft en Europatourtävling sedan mitten av 1970-talet.

Årets tävling på Barsebäck har alla förutsättningar att bli ett riktigt golfpartaj och vi hoppas förstås på magisk stämning i Barsebäcks häftiga tallkorridorer - samt en svensk segrare på söndag. Varför inte Stenson, som i vanlig ordning agerade stämningshöjare på tisdagens pro am-middag där vi snappade bilden här intill.

Dormbloggen är förstås på plats, redo att göra djupdykningar i såväl tourbagar som utrustningsbussar och förutom att vi kommer att bjussa dig på en massa roligt, nyttigt och en hel del onödigt material så skulle det inte förvåna ett dugg om vi hittar på några sköna tävlingar i våra kanaler.
Du hittar oss förstås här på bloggen, men också på instagram.com/dormygolf samt facebook.com/dormygolf.