Vart ligger prion?

Att kunna slå en spinnad klackfade när
det behövs är viktigt för mig

Det läggs väldigt mycket fokus i hur långt spelarna slår men rakheten och precisionen glöms ofta bort. Jens Fahrbring är känd för att slå extremt rakt med drivern och därför var jag tvungen att höra hur hans tankar går gällande drivern.

Dormy: Tjenare Jens! Vad spelar du med för driver?


Jens: Tja Fritte! Jag lirar en Callaway Epic 9 grader (+1, Neutral) med ett Graphite Design Tour AD-GP 70X. Lite Hotmelt längst fram också. Drivern är 45” lång och en svingvikt på D6.


Dormy: Hur går det till när du byter driver? Är värdena det viktiga eller är det mer känsla och flykten?


Jens: Känslan är viktigast. Att kunna slå en drive ospinnat 265 i luften och lära sig hur jag måste göra med min driver för att uppnå det, samt att kunna slå en mer spinnad klackfade med mer spinn om det behövs…det är viktigt för mig.


Dormy: Har du något råd till oss vanliga golfare?


Jens: Köp Callaway Epic drivern, det är den bästa jag någonsin haft!

 

Där hör du. Lär dig slå en spinnad klackfade när det behövs och köp en Epic driver.