Rory McIlroy signar med TaylorMade!

Dustin Johnson - Jason Day och nu Rory McIlroy

Efter ha varit okontrakterad ett tag efter Nikes nedläggning av golfklubbor blev det äntligen dags att sätta dit en liten signatur. Kråkan sattes på ett papper med en TaylorMade logga uppe i hörnet och förmodligen med en herrans massa nollor.

Rory berättar att han har testat de flesta modeller på marknaden och är helt övertygad om att han har hittat rätt märke och utrustning nu. Han har aldrig varit så exalterad av klubbor som nu.

Av att se på Rorys nya spakar så ser vi en ny bladklubba "Rors Proto" som är så snygga att hälften vore nog. Man kan bara hoppas att den kommer till marknaden fort som Sören (fast utan Rors Proto kladdet tack)

Vi har tidigare sett Rory med TaylorMade woods i bagen vilket gör övergången något lättare. Vi såg Rory spela med förra årets M2 fairwaywoods under US Masters men nu är det 2017 års som gäller och även "tour" varianten.

Den största överraskningen är bollbytet. Rory släpper den legendariska Pro V1an mot TaylorMade TP5X bollen som har haft stora framgångar under året. Vi har faktiskt en tävling på våran Facebooksida as we speak där du kan vinna en årsförbrukning av just den bollen.

Så vad kommer Rory ha i bagen mer exakt?

Driver: TaylorMade 2017 M2 9.5 grader med ett Mitsubishi Rayon Kuro Kage Silver 70 XTS

Fairwaywood #3: TaylorMade 2017 M2 Tour 13.5 grader med ett Mitsubishi Rayon Tensei CK Pro Blue 90TX

Fairwaywood #5: TaylorMade 2017 M2 Tour 19 grader med ett Fujikura Pro P95X (Satt i Nike woodsen förut)

Järn: TaylorMade P750 Tour Proto 3-4 + TaylorMade “Rors Proto” 5-9 med hans vanliga och horribelt styva Project X 7.0

Wedgar: TaylorMade Milled Grind 48/09 + 54/11 + 60/09 med Project X 6.5 som förut.

Boll: TaylorMade TP5x (#22)

Han yipsar fortfarande med puttern så vi får se vad han startar med på torsdag.