Jordan Spieth avslutar med stil

Det såg inte ut som att det skulle bli någon dramatik efter att Spieth började med två raka birdies. Efter två spelade hål hade Spieth en ledning med tre slag före Boo Weekley vilket förmodligen inte var så skrämmande för Spieth.

Men Boo hängde i och satte ett bunkerslag och lyckades ändå vara hyffsat med. Men det var Daniel Berger som lurade i vassen. Med tre birdies sista sex hålen lyckades Berger dela Spieth på -11 och särspel väntade. Då tittade cirkusen fram.....

Berger slår vänster i tjocken, Spieth klackar upp den i ett träd och studsar in på fairway, Berger lyckas få upp den i greenkant, Spieth slår ner i bunkern där han låg för 30 minuter sedan och verkar ha fått linjen då han SÄTTER bunkerslaget! Berger missar sin putt och Jordan Spieth kammar hem Travelers Championship.

Även fast Spieth är lite störig ibland så var han verkligen värd segern. Han ledde från start till mål och spelade bättre golf än resten av fältet. Jag blev till och med glad när han hålade bunkerslaget. Men hade det varit mot någon annan än Berger så kanske jag inte hade varit lika nöjd.

Jordans golfbag:

Driver: Titleist 915D2 9,5 grader (Setting: A1) med ett Aldila NV 2KXV Blue 60X

Fairwaywood #3: Titleist 915F 15 grader (Setting: D4) med ett Graphite Design Tour AD-DI 7X

Hybrid: Titleist 816H2 21 grader (Setting: A1) med ett Graphite Design Tour AD-DI 95X

Utility: Titleist 716 T-MB 4a med Project X 6.5

Järn: Titleist 716 AP2 5-9 med Project X 6.5

Wedgar: Titleist Vokey SM6 Raw 46/08F, 52/08F, 56/10S, 60/04L med Project X 6.5 i 46 + 52 och Project X 6.0 i 56 och 60.

Putter: Scotty Cameron 009 Prototype med SuperStroke Flatso 1.0 Svart/Vit

Boll: Titleist Pro V1X