Dormy Verkstad

Vi får mycket verkstadsfrågor med allt ifrån priser till vad vi erbjuder. Den informationen finns på Dormys hemsida men är lite svår att hitta då det ligger lite gömd.

Vår verkstadssida ser ut så här:

Vår verkstad

För att kunna erbjuda dig bästa tänkbara service har vi ett väletablerat samarbete med våra leverantörers expertisverkstäder. Utöver detta samarbete har vi självklart personal med hög kompetens i våra butiker och vi hjälper er gärna att hålla er utrustning i grym kondition året runt, oavsett vad det gäller. Olika jobb tar naturligtvis olika lång tid, men vi försöker alltid göra jobben så snabbt som möjligt.

Vi hjälper dig

Får du ont i händerna efter en runda? Då kan dina grepp vara för smala eller för hala. Greppet är viktigare än många tror. Vi har ett stort utbud av grepp av olika fabrikat och olika storlekar för att kunna erbjuda ett som passar dig. Vi jobbar med alla ledande tillverkare och har allt från damgrepp till tjockaste jumbogrepp.

Prisinformation

Omgreppning (utöver greppkostnad) : 25:-

Omgreppning med medtaget grepp : 50:-

Ändra Lie/Loft : 50:-

Förlängning (utöver greppkostnad) : 150:-

Kapning (utöver greppkostnad) : 50:-

Skaftbyte (utöver skaftkostnad) : 200:-

Omlimning av lösa huvuden : 100:-

Spikbyte på skor (per par) : 150:-

Sleevebyte (utöver sleevekostnad) : 200:-

  • Du behöver inte boka tid för att lämna in dina klubbor/skor på ett verkstadsärende
  • Beroende på verkstadsärende kan det ta upp till några dagar innan du får dina klubbor tillbaka

 

Vill du veta hur det går med ditt greppbyte? Har du ont om tid och behöver veta exakt när klubborna är klara? Ladda ner appen "Mitt Dormy" och följ dina verkstadsärenden.